Odbrojavanje do druge sezone turske serije Yargi / Presuda

Ostalo je vrlo malo vremena za odlazak na set za drugu sezonu uspešne serije Kanala D, Yargi / Presuda, koja je izgradila svoje ime prošle sezone.

Odbrojavanje do druge sezone turske serije Yargi / Presuda

Foto Credits: IMDB

Nedavno je scenaristkinja Sema Ergenekon saopštila da je završeno pisanje prve epizode ​​dugo očekivane nove sezone. Serija Yargi / Presuda, koja je prošle sezone preokrenula gledanost, ponovo je bremenita velikim uzbuđenjem. Pripreme za drugu sezonu serije su u punom jeku. Fotografija koju su pre kratkog vremena podelili scenaristkinja i produkcijski tim takođe je bila naznaka da će snimanje uskoro početi.

U međuvremenu, povremena deljenja na Tviter nalogu ovog projekta povećavaju uzbuđenje za seriju. Fanovi serije su takođe u pokretu! Na nalogu fanova je navedeno da je počelo odbrojavanje za drugu sezonu serije i napisano: „Odbrojavanje za #Yargı je počelo! Poslednjih 30 dana za prvu epizodu nove sezone! Legenda se vraća.”.

Nakon ovog deljenja, publika serije počela je da deli svoje uzbuđenje u komentarima. Iako datum emitovanja nije jasno naveden sa kanala, ovaj datum se već oglašava u bekstejdžu. Odnosno serija bi mogla da se nastavi u drugom delu septembra.

Serija Yargi imala je zanimljivu završnicu sezone. Pred kraj sezone prikazano je nekoliko epizoda sa kratkim scenama šest meseci kasnije, a u poslednjoj epizodi otkriveno je da je Ceylin, koja se ponovo venčala sa Ilgazom, počinila neki zločin. Šta se desilo, “zašto je ubila Ilgaza”, da li ga je zaista ubila, da li je još nešto umešano u incident? Ova i mnoga druga pitanja mučila su publiku tokom celog leta.

NOVO - Alper Atak o kritikama serije Duy Beni / Čuj me

By: TV Exposed