Hafsanur Sancaktutan demantovala STRAŠNE vesti od njoj!

Postoji kazna za uspeh, posebno u svetu časopisa u Turskoj, a Hafsanur Sancaktutan je postala predmet onih koji žele da dobiju čitanost, jer je to poslednjih godina došlo do izražaja.

Hafsanur Sancaktutan demantovala STRAŠNE vesti od njoj!

Foto Credits: IMDB

Glumica, koja je glumila sa Mertom Yaziciogluom u seriji Darmaduman, odmah je demantovala ljubavne glasine, tj. vesti o tome da je sa kolegom. Napor da se napravi materijal za glasine da je treća osoba umešana u razdvajanje Afre Saracoglu i Merta Yazicioglua pala je u vodu sa njenom izjavom.

Nakon uspešnog nastupa u TV seriji Son Yaz, glumica je dobijala višestruke ponude, a preuzela je glavnu ulogu u digitalnoj seriji Dunyajya Benim Aramda / Između sveta i mene a zatim i projektu Darmaduman. Glumica, koja je postala istaknuta ličnost ostvarivši veliki iskorak u karijeri u poslednje 2 godine, potresena je tvrdnjom koja je pre neki dan osvanula u programu jednog časopisa.

U tom časopisu su tvrdili da je glumica pokušala samoubistvo tako što je prerezala zglobove, a Hafsanur Sancaktutan je oštro reagovala na ovu situaciju i objavila da je vest lažna i da će tu stvar izneti na sud. Hafsanur, za koju je otkriveno da je otrovana obrokom koji su jeli u porodici i kojoj joj je ispran stomak u bolnici, počela je da trpi kaznu zbog svog uspeha optužbama koje su o njoj iznosile poslednjih dana.

Hafsanur Sancaktutan, koja se brzim i jasnim objašnjenjima oslobodila ove situacije koja se često dešava mladim glumcima u magazinskoj zajednici, poručila je svima sledećim rečima:

„Ja sam 22-godišnja devojka koja voli svoju porodicu, posao i život! Veoma mi je žao što sam izložena takvim vestima. Verujem da će štampa i društvene mreže savesno postupiti po ovom pitanju i nadam se da ta vest neće biti uvažena.”.  

Kao tužna slika ostalo je i to što je mlada glumica morala da pokaže najnovije stanje zglobova zbog brojnih poruka koje je dobijala. Sancaktutan nije ćutala i brzo je demantovala navode o sebi, korektno obavestivši milione fanova i zauzela ispravan stav sprečivši da se o navodima o njoj priča.

NOVO - Objavljene fotografije iz serije Aile / Porodica, uzbuđenje raste! (FOTO)

By: TV Exposed