Serija Kasaba Doktoru postaje sve popularnija!

Nova serija turskog nacionalnog kanala TRT 1 Kasaba Doktoru / Gradski doktor emitovana je u petak, 13. maja, sa svojom šestom epizodom. Kasaba Doktoru, koja je privukla veliku pažnju različitom pričom, zanimljivim likovima i bogatom glumačkom postavom, u petak je šestom epizodom postala najgledanija TV serija u kategorijama AB i ABC1.

Serija Kasaba Doktoru postaje sve popularnija!

Foto Credits: IMDB

Pored sjajnog rejtinga, serija Kasaba Doktoru / Gradski doktor je na društvenim mrežama ostavila trag na društvenim mrežama heštegom. #KasabaDoktoru.

Serija u kojoj  glavne uloge igraju Ozan Akbaba, Hazal Subası i Deniz Can Aktas, postaje sve značajnija, a odlična glumačka ekipa i stalan i zanimljiv tok serije privlače pažnju sve većeg broja gladalaca.

Petkom uveče se takmiče važne TV serije, ali Kasaba Doktoru je za kratko vreme uspela da stvori široku publiku, što svakako može da raduje sve koji rade na ovom projektu. Dok je opadanje gledanosti sa zagrevanjem vremena negativno uticalo na sve produkcije, serija Kasaba Doktoru uspela je da se izdvoji od ostalih projekata. Nakon samo par epizoda postala je najgledanija u danu u kom se emituje u dve kategorije i nastavlja svoj razvoj na pravi način.

Sa nestrpljenjem se iščekuje i šta će se dešavati u novoj epizodi ove turske televizijske serije, koja će biti emitovana u petak, 20. maja. Objavljen je prvi trejler nove epizode.

NOVO - Nakon serija Sulejman Veličanstveni i Dirilis Ertugrul, Burak Demir u još jednoj istorijskoj TV seriji!

By: TV Exposed