Nakon serija Sulejman Veličanstveni i Dirilis Ertugrul, Burak Demir u još jednoj istorijskoj TV seriji!

Burak Demir će ponovo imati zapaženu ulogu u istorijskoj seriji. Ovaj put pojaviće se kao gostojući glumac u seriji Alparslan Buyuk Selcuklu.

Nakon serija Sulejman Veličanstveni i Dirilis Ertugrul, Burak Demir u još jednoj istorijskoj TV seriji!

Foto Credits: Internet Haber

Spremite se da se oprostite od TV serije Alparslan Buyuk Selcuklu, jedne od najuspešnijih ostvarenja TRT1 u poslednje 2 sezone, koju je pripremio Akli Film. Barem na kratko.

Serija Alparslan, koja je imala dobar period uz odličnu saradnju Barisa Arduca i Fahriye Evcen, blizu je finala sezone. Serija, koja će svojom 28. epizodom zatvoriti još jedan period, otići će na letnju pauzu. Kako se bliži oproštaj od serije Alparslan Buyuk Seclukl, koja će se veoma efektno nastaviti i u narednoj sezoni, stiglo je i jedno iznenađenje.

Burak Demir će se pridružiti priči kao gostujući glumac u 26. i 27. epizodi. Uspešni glumac koji će tumačiti lik po imenu Herve uneće prema najavama veliko uzbuđenje u priču. Time se nastavlja niz sjajnih istorijskih serija u kojima se ovaj turski glumac pojavljivao u svojoj karijeri.

Rođen u Adani 1978. godine, glumac se od 2009. pojavljuje u veoma različitim produkcijama. Najvažnija uloga koja je dovela do izražaja Buraka Demira bio je lik narednika Huseyina u TV seriji Sulejman Veličanstveni.

Četiri godine godine nakon te serije, glumca smo gledali kao Husamettina Karaca u TV seriji Dirilis Ertugrul. U ovoj seriji, Burak Demir je igrao uticajnu ulogu u priči koja ga je odvela u period osnivanja Osmanskog carstva.

Burak je imao tu sreću da učestvuje u serijama koje prikazuju najvažnije periode turske državne strukture.

NOVO - Tuvana Turkay u pregovorima za nove uloge

By: TV Exposed