Naslov plakata za seriju "Sadakatsiz" nosi pouku(FOTO)

Cansu Dere koja se vratila na ekran nakon duže pauze, i Caner Cindoruk, koji će se pojaviti pred publikom sa novom ulogom nakon serije Zemheri, ponovo su na sceni. Poster serije, koji će biti prikazan na kanalu D, privukao je veliku pažnju i publika ga hvali na društvenim mrežama. Sadakatsiz je domaća verzija svetski poznate ...

Naslov plakata za seriju "Sadakatsiz" nosi pouku(FOTO)

Cansu Dere koja se vratila na ekran nakon duže pauze, i Caner Cindoruk, koji će se pojaviti pred publikom sa novom ulogom nakon serije Zemheri, ponovo su na sceni. Poster serije, koji će biti prikazan na kanalu D, privukao je veliku pažnju i publika ga hvali na društvenim mrežama.

Sadakatsiz je domaća verzija svetski poznate TV serije BBC Studios - Doctor Foster, koju priprema Med Production. Činjenica da su vodeći glumci serije, koja je među ambicioznim produkcijama sezone, takođe ambiciozna imena, povećava interesovanje. Serija, čije su pripreme i snimanje počeli nedavno nalazi se na dnevnom redu.

Drama je u žanru psihološkog trilera. Priča priču o nevernoj ženi koja misli da je muž vara. Naziv serije je jasan i govori o samoj temi serije, ali reči na plakatu daju pouku publici.

Poster TV serije Neveran na Tvitteru je objavila producentska kuća Med Production.

Na plakatu se nalaze reči „Bes prevarene žene gori je od vatre pakla ...“Sudeći po ovim rečima, publiku očekuje vrlo oštru i visoko psihološka drama.

Ovde je i poster serije...

By: TV Exposed

NOVO- Karijera Serkana Cayoglua u usponu