Polako se kompletira glumački kadar nove turske serije Yanik Ulke / Spaljena zemlja

Nastavljaju se preliminarne pripreme i proces kastinga za novu tursku TV seriju Yanik Ulku / Spaljena zemlja, koja se očekuje sa publikom u novoj sezoni na televiziji Fox.

Polako se kompletira glumački kadar nove turske serije Yanik Ulke / Spaljena zemlja

Foto Credits: IMDB

Informacija da je glumačka postava serije Yanik Ulke / Spaljena zemlja, odnosno njen izbor takođe u fazi završetka pojavila se u medijima.

Gonca Vuslateri, Serkan Cayoglu i Ayca Aysin Turan su glavnim ulogama u TV seriji Yanik Ulke koju je pripremio i na kojoj aktivno radi kompanija Surec Film.

Glumačka ekipa serije Spaljena zemlja takođe uključuje imena kao što su Sanem Babi i Nazli Bulum.

Mladi glumac i iskusno ime

Serija se takođe odrazila u štampi uz učešće dečijeg glumca Cinara Yukcekera. Yukceker je ranije igrao lik Jakupa u dramskoj seriji Ates Kuslari / Vatrene ptice.

Mehmet Aykac je postao koje će portretisati lika Savaša u seriji Yanik Ulke. Aykac, koji će igrati advokata u seriji, koja će se emitovati na Fox TV-u u novoj sezoni, upoznaće svoje fanove novom serijom.

Od treće nedelje jula ekipa će se okupljati zbog proba. Aktivni trenuci na snimanju nove turske TV serije Yanik Ulke / Spaljene, gde će se praviti frizura, šminkanje i probe čitanja, počeće od treće nedelje jula a zatim i snimanje samog projekta.

Priču u seriji, koju će režirati Benal Tayri, piše grupa scenarista od 4 osobe.

NOVO - Još dve nove turske serije počinju ove sedmice - Hayatimin Nesesi i Yaz Sarkisi

By: TV Exposed