Još dve nove turske serije počinju ove sedmice - Hayatimin Nesesi i Yaz Sarkisi

U toku ove sedmice pored dugoočekivanih TV serija Donence i Ya Cok Seversen nas očekuju još dve nove turske TV serije. Evo i o kojim projektima je reč.

Još dve nove turske serije počinju ove sedmice - Hayatimin Nesesi i Yaz Sarkisi

Foto Credits: Sozcu Gazetesi

Prvi od njih je serija Hayatimin Nesesi / Radost mog života koja počinje u petak 7. jula na turskom nacionalnom TV kanalu TRT1.

Glavne uloge u ovom projektu tumače Sebnem Bozoklu i Tolga Tekin. Pored njih uloge imaju Metin Coskun, Ugur Demirpehlivan, Aras Senol, Gizem Kala, Selma Guneri, Sureyya Guzel, Ezgi Tombul, Nisan Dokmeci i drugi.

Serija Hayatimin Nesesi će doneti priču o ženi po imenu Nese i njenoj porodici. Nese je napustila medicinsku školu, udala se i dobila decu, a nakon što su deca odrasla, vratila se na institut. U pitanju je kako se navodi živopisna porodična komedija.

Yaz Sarkisi / Letnja pesma

Druga od njih je serija Yaz Sarkisi / Letnja pesma. Prvi naziv ovog projekta bio je Ruža i trn. Poznato je i to da će premijera ove nove turske serije biti u nedelju 9. jula na turskom Fox TV-u.

Glavne uloge u seriji igraju Nilsu Berfin Aktas i Mustafa Mert Koc.

Radnja nove turske serije Yaz Sarkisi donosi priču o živopisnim avanturama mlade devojke po imenu Gul. Pored nje važni u seriji biće Murat i Kenan, koji su su jako dobri i bliski prijatelji. Upravo Gul, koja je počela raditi u Kenanovoj muzičkoj firmi i sanja da se otvori svetu i pokaže svoje talente, biće najveći test za dva bliska prijatelja, odnosno njihovo prijateljstvo.

NOVO - Solidan početak turske serije Donence / Tropi

By: TV Exposed