Serija Kacis | Bekstvo dobija drugu sezonu?!

Digitalna platforma Disney Plus je svoj rad u Turskoj otpočela 14. juna. Prvi turski projekat je bila serija Kacis | Bekstvo.

Serija Kacis | Bekstvo dobija drugu sezonu?!

Foto Credits: DiziCentral

Serija Kacis | Bekstvo pored toga što je prva turska serija Disney Plusa je specifična po tome što je priču za radnju ove serije napisao Engin Akyurek, koji je i glavni glumac u projektu. Akyurek je apelovao na sve da imaju strpljenja, sačekaju da se radnja razvije pa tek onda daju komentare o ovoj digitalnoj seriji. Sa ove tačke gledišta, pred finale, nakon sedam epizoda stiče se utisak da je glumac bio u pravu. Komentari o seriji su zaista pohvalni i sve veći broj gledalaca ne štedi reči hvale za radnju ove turske serije.

Pred samo finale, odnosno osmu epizodu, stigao je nagoveštaj koju je izazvao uzbudjenje kod fanova ovog projekta. Na posteru za najavu epizode 8 piše da je to finale sezone. Dakle, vrlo moguće je da će na veliko zadovoljstvo mnogih serija Kacis | Bekstvo dobiti još (minimum) jednu sezonu. Ova situacija bi mogla da bude poznata već do kraja ove nedelje. S obzirom koliko je serija Kacis popularna, to da će projekat biti nastavljen ne bi trebalo da čudi.

Uz to, mnogi sa velikim nestprljenjem očekuju serije Dunyayla Benim Aramda | Izmedju sveta i mene, čija je video najava objavljena i Avci | Lovac, projekat sa kog su objavljene prve fotografije koje su privukle dosta pažnje. U narednom periodu se očekuju o serijama Nomen u kojoj će glavnu ulogu tumačiti Halit Ergenc i El Turco gde će glavni lik oživeti Can Yaman, a koje će takodje biti prikazana na Disney Plusu. Dileme više nema, očekuje nas veoma zanimljiv kraj leta a i sam kraj ove kalendarske godine.

Biće zanimljivo kakav odgovor sprema Netflix, digitalna platforma koja takodje pravi sjajne serije i filmove u Turskoj, ali i televizijski kanali koji vrše sve ozbiljnije pripreme za novu sezonu koja počinje u septembru.

NOVO - Ko je Utku Coskun, Ozan iz serije Duy Beni?

By: TV Exposed