Scenario serije Kardeslerim | Moja braća je važan razlog uspeha, baš kao i glumci!

Serija Kardeslerim | Moja braća nastavlja da se emituje subotom uveče sa svojom 4. sezonom.

Scenario serije Kardeslerim | Moja braća je važan razlog uspeha, baš kao i glumci!

Foto Credits: Haberler

Iako je gledanost pala, a priča kao da se muči, ne bi bilo pogrešno reći da veliki broj publike i dalje prati projekat.

Cuneyt Mete, koji je uspešno tumačio i tumači lik Orhana u TV seriji Kardeslerim | Moja braća, privukao je pažnju svojim izjavama.

Objašnjavajući da je scenario jedan od glavnih razloga zašto je serija Kardeslerim tako uspešna, iskusni glumac je rekao da je projekat Moja braća dospeo na veoma dobra mesta uz snažne igre njegovih kolega i uspeh tehničkog tima.

Očigledno je da je Cuneyt Mete, kao i mnogi drugi glumci, privukao veliku pažnju nakon emitovanja serije u inostranstvu.

Važan doprinos

Osim toga, mlada imena u seriji su se uzdigla u Turskoj i za kratko vreme impresionirala brojne fanove u inostranstvu. Čini se da je ovo najvažniji doprinos projekta Kardeslerim industriji TV serija.

Cuneyt Mete je dao sledeće informacije o ovoj temi:

„Da, mislim da je to važan projekat. Mislim da se mladim ljudima daju dobre prilike u tom smislu i da te prilike dobro koriste. Priča serije govori šta se dešava između siromašnih i bogatih. Ovo omogućava gledaocima da pronađu neke delove sebe u priči serije. Zbog toga je TV serija Kardeslerim postala toliko popularna.”.

NOVO - Kraj za seriju Yaban Cicekleri | Divlje cveće u epizodi 3!

By: TV Exposed