Važna epizoda za seriju Veda Mektubu / Oproštajno pismo!

Nova sezona donela je nekoliko novih turskih TV serija. Neke od njih su manje ili više uspešne a svoje mesto pod suncem i dalje traži projekat Veda Mektubu / Oproštajno pismo.

Važna epizoda za seriju Veda Mektubu / Oproštajno pismo!

Foto Credits: Internet Haber

O novoj seriji Kanala D Veda Mektubu / Oproštajno pismo, koju je producirala kompanija Most Production, tačnije producent Gul Oguz, mnogo se priča zbog scenarija, njene zaista drugačije priče, takođe i zbog uspešne glume, kao i odećom i stajlingom glumaca, koji su na veoma visokom nivou.

Glavna glumica serije Veda Mektubu, sjajna Nurgul Yesilcay zaslepljuje, odnosno oduševljava mnoge na ekranu svojim likom Alanur u ovoj turskoj TV seriji. Novi kostim Alanur nije prošao nezapaženo.

Nova epizoda večeras

U novoj epizodi Veda Mektubu / Mektubu, koja će biti prikazana danas u ponedeljak, 20. marta, Alanur (Nurgul Yesilcay) će biti kraljica zabave sa svojim posebnim kostimom srebrne boje koji će nositi na poziv.

Ono što je izvesno je da nas očekuje zanimljiva epizoda. Epizoda koja može i presudno da deluje na sudbinu ove turske serije, naravno u zavisnosti od rejtinga koji ostvari u današnjoj epizodi.

Što se tiče radnje, čeka nas dosta uzbuđenja. Mačevi će biti izvučeni ove nedelje, a Alanur (Nurgul Yesilcay) će pokušati da osveti prošlost od Ziye ( kog tumači Selim Bayraktar) i planiraće da uništi brak svoje ćerke.

Tu je i video najava onoga što nas očekuje večeras.

NOVO - Gde su greške u seriji Yali Capkini?! Zbog čega rejtinga pada?!

By: TV Exposed