Turska serija Kulup / Klub – hit ili razočaranje?!

U četvrtak, 4. novembra u Istanbulu je održana gala premijera Netflixove nove serije pod nazivom Kulup / Klub. Na premijeri su se pojavile glavne zvezde ove turske serije, Gokce Bahadir, Baris Arduc, Asude Kalebek, Salh Bademci.

Turska serija Kulup / Klub – hit ili razočaranje?!

Foto Credits: IMDB

Pored glavnih zvezda na premijeri serije Kulup su bili i Beren Saat i Kenan Dogulu koji su došli da podrže svoje kolege. Da bi uopšte prisustvovali premijeri, svako od posetilaca je morao da ima ili potvrdu o vakcinaciji ili negativan test na Covid-19. Menadžment digitalne platforme Netflix je veoma strog po ovom pravilu.

U petak, 5. novembra emitovana je serija Kulup / Klub, tačnije postala je dostupna svim gledaocima širom sveta na Netflixu. Radnja ove serije donosi priču o Matildi, koja je boravila u zatvoru. Ona se nakon izlaska iz zatvora, zapošljava u noćnom klubu i pokušava da se približi i ostvari odnos sa kćerkom Rachel, koja ne zna ništa o svojoj majci. Matilda pokušava i daje sve od sebe da kćerku izvede na pravi put i spasi grešaka koje je i ona sama pravila. Klub u kome radi Rachel izgleda kao raj za posetioce, ali je kao pakao za one koji rade u njemu. Kada se Matilda zaposli u njemu, stvari počinju da se menjaju.

Serija ostvaruje već neke zapažene, ali i zabrinjavajuće rezultate. Već prvog dana je izbila na prvo mesto među serijama na Netflixu u Turskoj. Međutim, u nekim zemljama poput Kipra, gde se tradicionalno dobro prate turske serije, ovaj projekat je tek na 40. poziciji. U pitanju je najgori start neke turske serije u toj zemlji. Sudeći po tome, reč je o zaista velikom neuspehu.

Ostaje da vidimo u narednim danima kakva će biti situacija i u drugim zemljama gde se rado gledaju turske serije. Za sada, rezultat koji ovaj projekat ostvaruje nije baš sjajan...

Kako se vama dopala serija Kulup / Klub?

NOVO - Bez nove epizode serije Kanunsuz Topraklar / Zemlja bez zakona naredne nedelje

 By: Milt-TV Exposed