Merve Dizdar u seriji Omer ponovo dokazuje svoj ogroman glumački kvalitet!

TV serija Omer dolazi na ekrane ponedeljkom uveče, a 9. epizoda se susrela sa publikom. Serija ima snažnu priču i uspešne glumce.

Merve Dizdar u seriji Omer ponovo dokazuje svoj ogroman glumački kvalitet!

Foto Credits: DiziCentral

Gledaoci, koji vide sjajnu priliku za lekcije, posebno kroz doživljaje ženskih likova, svake nedelje sa uzbuđenjem prate nove epizode serije Omer.

Nisa, koju igra Merve Dizdar, jedan je od likova koji služi kao pouka publici na početku projekta. Dizdar, koja je tokom dve sezone u seriji Masumlar Apartmani / Apartmani nevinih publici davala veoma različita osećanja likom Gulben, pokazala je koliko je talentovana tokom ovog procesa, a sada igra sporednog lika u seriji, koja ima uticajnu priču poput Omera.

Merve Dizdar ne izmiče pažnji kako činjenicama o Nisi koju igra tako i vezom koju uspostavlja sa likom. Nisa, žena koju je napustio muž Hakan, mora da učini sve da sa decom preživi u toku života.

Zapažena i na društvenim mrežama

Na društvenim mrežama, Nisa je postala dnevni red, odnosno ušla u trending. Publika o ovom liku kaže:

„Nisa svima daje savete, pokazuje pravi put ali dosta je laži.”. Mnogi obožavaoci TV serija pišu da je ono što je Nisa uradila svojoj ćerki Emine neoprostivo. Na društvenim mrežama se postavlja pitanje koliko lažljiva majka može biti od koristi svojoj deci. Niz fanova je izrazio bunt rečima:

„Deca će joj umirati od gladi, Nisa je još u ponosu, neka ti ponos potone… Ova situacija je počela da postaje veoma frustrirajuća, zar je ovo ovakvo majčinstvo... A ona još uvek laže njenoj porodici, zamrzeo sam Nisu.” .

Naravno, razlog zašto lik Nise izaziva ovakav intenzitet emocija leži u moći Merve Dizdar da prenese emociju lika na ekran. Dizdar, posebno sa svojim snažnim dramskim ulogama u serijama Masumlar Apartmani i Omer, ponovo je dokazala svoj glumački kvalitet.

View this post on Instagram

A post shared by Merve Dizdar (@mervedizdar)

NOVO - Serija Aile | Porodica već ima vernu publiku!

By: TV Exposed