Evo ko bi mogao da bude partner Neslihan Atagul u novoj seriji

Turska glumica Neslihan Atagul će se uskoro ponovo vratiti na televizijske ekrane. Glumica će tumačiti glavnu ulogu u novoj seriji pod nazivom Gecenin Ucunda / Na kraju noći.

Evo ko bi mogao da bude partner Neslihan Atagul u novoj seriji

Foto Credits: IMDB

Gecenin Ucunda / Na kraju noći je nova turska serija koju priprema kompanija TMC Film. Ovaj projekat će biti emitovan na kanalu Star TV a zanimljivo je da će u produkciji serije raditi i Kadir Dogulu, suprug glavne glumica Neslihan Atagul.

Scenario za ovu seriju pišu Basar Basaran i Emre Ozdur. Radnja serije će zasnovana na noveli Peride Celal, ali će dešavanja u njoj kako sada stvari stoje iz 60.-ih godina prošlog veka biti prebačena u moderno doba.

Od kada je objavljena informacija da se Neslihan Atagul vraća novom serijom, otvorena su druga pitanja. Najznačanije od njih je to ko će biti partner ovoj sjajnoj turskoj glumici na sceni ove nove TV serije. Želja fanova je bio Aras Bulut Iynemli. Međutim, sem njihove želje, za sada nema naznaka da će tako i biti.

To postaje i sve manje verovatno jer je uloga ponuđena drugom, veoma talentovanom glumcu. Kreatori serije Gecenin Ucunda pregovaraju sa Alperenom Duymazom. Izrazili su želju da se ovaj glumac pojavi u glavnoj ulozi kao partner Neslihan u seriji, ali su pregovori još u toku. Duymaz nije doneo odluku da li će prihvatiti ovu ponudu, tako da se još uvek ništa ne zna.

Alperen Duymaz se do sada pojavio u deset projekata. Poslednju ulogu imao je u internet seriji Erkek Severse, gde je tumačio glavni lik i bio sjajan. Pre toga bio je zapažen i u TV seriji Son Yaz / Poslednje leto, kao i u seriji Zemheri.

Ostaje da vidimo da li će dati svoju saglasnost i postati partner na sceni Neslihan Atagul u novom projektu.

NOVO - Turski film Bergen sve popularniji!

By: Milt-TV Exposed