Ersin Arici o novoj sezoni serije Yali Capkini

Ersin Arici, koji je tumačio i tumači lik Abidina u TV seriji Yali Capkini, ponovo je bio na dnevnom redu sa svojim izjavama.

Ersin Arici o novoj sezoni serije Yali Capkini

Foto Credits: Haberler

Objašnjavajući da su počeli da snimaju drugu sezonu popularne serije Yali Capkini, glumac je rekao:

„Počećemo sa emitovanjem u narednim nedeljama“ i naveo da će se serija uskoro pojaviti pred publikom. Velike promene dogodile su se u seriji Yali Capkini, čija se prva epizoda nove sezone očekuje u petak, 15. septembra.

U štampi ima mnogo informacija da će priča biti drugačija. Zbog toga fanovi serije sa još više uzbuđenja čekaju novu sezonu.

Dok je pojavljivanje iskusnog imena kao što je Binnur Kaya povećalo uzbuđenje, činjenica da će se Tarik Emir Tekin pojaviti pred publikom sa ambicioznim likom u novoj sezoni serije bio je razvoj koji je povećao interesovanje za seriju.

Uzbudljive epizode

Postojala je i tvrdnja da su se Mert Ramazan Demir i Afra Saracoglu, koji su na dnevni red došli sa vestima o ljubavi tokom letnje pauze serije, svađali na snimanju za novu sezonu.

Ersin Arici je upitan o ovoj tvrdnji. Glumac je zatvorio temu rekavši: „Šta sad da kažem, kako da znam?“.

Objašnjavajući da publiku čekaju veoma uzbudljive epizode ​​u novoj sezoni, Ersin je rekao: „Sve je u redu. Radimo kao tim. Nisam razumeo da je ovo pitanje upućeno meni.“.

View this post on Instagram

A post shared by Ersin Arıcı (@ersinarc)

NOVO - Serija Kizil Goncalar / Crveni pupoljci počinje u prvoj polovini novembra

By: TV Exposed