Popularnost Mujde Uzman će sigurno porasti u narednom periodu!

Ceren Karakoc, koja igra lik Nurseme, toliko je pogodila milione ljudi da su se gledanost serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice skoro udvostručila zahvaljujući ovom liku.

Popularnost Mujde Uzman će sigurno porasti u narednom periodu!

Foto Credits: Dizilah

Razlog za ovo interesovanje bilo je to što je ono što se dogodilo liku Nurseme, koja je odrasla u konzervativnoj porodici, iskustvo mnogih mladih devojaka u Turskoj. Drugim rečima, pošto slične situacije već postoje u društvu, emocionalna reakcija na ono što se priča u priči postala je još oštrija.

Ova situacija izazvala je eksploziju u gledanosti serije. Scenaristi serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, koja je kroz lik Nurseme razotkrila realnost kršenja ženskih prava, na ovaj način su veliki problem u društvu pretvorili u temu za diskusiju.

Sada će interesovanje starijih muškaraca za žene koje su mnogo mlađe od njih, možda istih godina kao i njihove ćerke, otkriti još jednu liniju mana u seriji. Odnos između lika Abdulaha, kojeg uspešno igra Settar Tanriogen i Alev, koju igra Mujde Uzman i koji privlači veliku pažnju, biće još jedna prelomna tačka u seriji.

Nova tema

Ne zna se u kom pravcu će otići proces koji počinje sa oženjenim čovekom koji ima decu i koji je navršio određene godine, i koji se zaljubljuje u mladu ženu i otvara joj se.

Međutim, u ovom trenutku scenaristi su krenuli od realnosti u društvu. Poznato je da u društvu ima mnogo sličnih primera i oni se ponekad odraze na dnevni red novina i društvenih mreža. Ovde scenaristi serije Kizilcik Serbeti ističu ovo pitanje, što će dovesti do toga da lik Alev privuče veliku pažnju.

Sve to će dovesti do povećanja popularnosti glumice Mujde Uzman koja tumači ovaj lik u seriji.

View this post on Instagram

A post shared by MJ (@mujdeuzman)

NOVO - Eylul Lize Kandemir je samouverena i samokritična osoba

By: TV Exposed