Gorkem Sevindik poziva na usvajanje važnog zakona

Turski glumac Gorkem Sevindik viđen je juče u Vadistanbul šoping centru. Tom prilikom razgovarao je sa predstavnicima medija i otkrio da najviše vremena provodi na setu. Trenutno željno iščekuje početak emitovanja nove serije Kirmizi Kamyion / Crveni kamion u kojoj tumači jednu od glavnih uloga. U toku intervjua, Gorkem je pričao o raznim temama. Na ...

Gorkem Sevindik poziva na usvajanje važnog zakona

Turski glumac Gorkem Sevindik viđen je juče u Vadistanbul šoping centru.

Tom prilikom razgovarao je sa predstavnicima medija i otkrio da najviše vremena provodi na setu. Trenutno željno iščekuje početak emitovanja nove serije Kirmizi Kamyion / Crveni kamion u kojoj tumači jednu od glavnih uloga. U toku intervjua, Gorkem je pričao o raznim temama. Na pitanje novinara šta misli o povećanom broju slučajeva nasilja nad ženama, glumac je imao spreman odgovor. Rekao je da svaka žena nečija majka i da ne bi smelo da postoji tako nešto kao što je nasilje, nigde na svetu. U pitanju je stvar koja zahteva hitno rešavanje. Gorkem Sevindik je rekao da podržava donošenje zakona koji će se odnositi na slučajeve nasilja nad ženama, koje najstrožije osuđuje.

Premijera nove serije Kirmizi Kamyion očekuje se u toku ovog meseca. Sve epizode te nove turske serije moći ćete sa prevodom da gledate na MOVTEX.COM.

NOVO - Turska serija Behzat C. – Nova sezona i novi glumci

By: TV Exposed