Timucin Esen umesto Kenana Imirzalioglu u novoj seriji Gri!

Fanovi turskog glumca Timucina Esena bili su veoma ljuti što je završena serija Hekimoglu, koja se emitovala na Kanalu D. Ovaj glumac, koji je rođen u Adani 1973. godine, tumačio je toliko uspešan lik da njegovim obožavaocima nije bila dovoljna avantura serije Hekimoglu od 51 epizode.

Timucin Esen umesto Kenana Imirzalioglu u novoj seriji Gri!

Foto Credits: Internet Haber

Timucin Esen, koji se nije pojavio u nekoj drugoj seriji nakon serije Hekimoglu, više je voleo da se odmori u periodu od godinu dana koji je prošao. Glumac, koji je prvi prihvatio da preuzme glavnu ulogu u seriji Mevlana, koja je snimana u Konji, kasnije je odustao od projekta. Umesto njega, novi vlasnik glavne uloge postao je Bulent Inal. Jednogodišnji period odsustva Timucina Esena sa setova će se uskoro završiti.

Ispostavilo se da se glumac dogovorio sa Disney plus digitalnom platformom. Obožavaoci Hekimoglua su, pak, počeli da doživljavaju uzbuđenje zbog nove Esenove serije.

On će tumačiti glavnu ulogu u digitalnoj seriji Gri / Sivi, koja je ranije spominjana sa Kenanom Imirzaliogluom. Bilo je govora da će Imirzalioglu glumiti u ovoj seriji, ali i da je došlo do nekih nesporazuma između njega i produkcije. Timucin Esen će umesto njega tumačiti lik Kenana u seriji o kojoj ćemo u narednom periodu znači mnogo više informacija.

Nova Disney Plus serija pod nazivom Gri stvorila je novo uzbuđenje za fanove, posebno one koji prate Timucina Esena. Glumac se uskoro vraća na set i nastaviće da dokazuje svoje veliko glumačko znanje.

NOVO - Yigit Dikmen u novoj seriji Seversin

By: Milt-TV Exposed