Yigit Dikmen u novoj seriji Seversin

Zimska sezona turskih serija se polako bliži kraju. To znači da ćemo gledati finala nekih serija, ali i veliki broj novih projekata u novoj sezoni. U jednom od njih pojaviće se i Yigit Dikmen.

Yigit Dikmen u novoj seriji Seversin

Foto Credits: Kanal D

Produkcijska kuća Kanala D, koja je donetom odlukom ponovo počela da proizvodi sadržaj, nedavno je najavila letnju seriju Seversin / Voliš. Planirano je da ekipa krene na set krajem meseca radi snimanja. Serdar Gezelekli, koji je potpisao uspešne projekte kao što su Afili Ask i Baht Oyunu, režiraće seriju koja okuplja dva uspešna glumca mlade generacije, Ilaydu Alisan i Buraka Yoruka.

Scenario projekta, za koji se predviđa da će biti romantična komična letnja serija, napisali su Baris Erdogan i Ilker Arslan.

U seriji će Ilayda Alisan, Ilkin Tufekci i Ergul Miray Sahin dati život 3 sestre. Zgodni glumac Yigit Dikmen pridružio se glumačkoj ekipi ove nove serije, u kojoj će u drugim ulogama biti i Ozan Dagez, Zeynep Kankonde i Nergis Kumbasar. Atraktivni glumac, koji se pojavio u TV serijama Sehrin Melekleri, Hayat Mucizelere Gebe i Umuda Kelepce Vurulmaz, nedavno dao je život liku Emrea u TV seriji Sen Cal Kapimi.

Sada ćemo ga gledati u novoj romantičnoj komediji za koju se svi nadaju da će biti uspešna.

NOVO - Alperen Duymaz privukao pažnju novom tetovažom

By: Milt-TV Exposed