Bez Zumrut u nastavku serije Yargi

Stigle su nove informacije vezane za tursku TV seriju Yargi / Presuda. Nove vesti se odnose na glumački kadar ovog projekta.

Bez Zumrut u nastavku serije Yargi

Foto Credits: IMDB

Došlo je do promena u glumačkoj ekipi popularne televizijske serije Yargi / Presuda. Odnosno, do odlaska iz ove serije. Esma Yesim Gul je napustila ovaj projekat. Podsećamo, ona je u seriji Yargi glumila Zumrut. Njen lik od narednih epizoda više nećemo gledati u ovoj seriji. Esma je sada slobodna pri izboru novog posla, a već ima i neke ponude.

Bila je to četvrta uloga u karijeri Esme Yesim Gul. Ova mlada glumica je pre serije Yargi tumačila ulogu Ceylan u popularnoj internet seriji Yesilcam koja je emitovana na digitalnoj platformi Blu TV. Ovaj projekat je bio veoma uspešan i zapažen.

Pre nje pojavila se u TV seriji Meryem u toku 2017. godine. Prvu ulogu imala je 2017. u istorijskoj seriji Muhtesem Yuzyil: Kosem. Uskoro ćemo saznati koji je to peti projekat u karijeri ove veoma talentovane turske glumice.

Kada je u pitanju serija Presuda, sve je u najboljem mogućem redu. Gledanost serije je i dalje veoma dobra a pripreme za drugu sezonu su uveliko u toku. Svi fanovi serije s nestprljenjem očekuju nove epizode i nove avanture Ceylin i Ilgaza.

NOVO - Poznato kada počinje turska serija Hakim / Sudija

By: Milt-TV Exposed