Serija Mahkum konkuriše za medjunarodne nagrade

Znamo da je serija Mahkum / Zatvorenik odlično debitovala na početku prve sezone i da je dugo zauzimala prvo mesto, čak i nadmašivši seriju Camdaki Kiz u konkurenciji rejtinga u četvrtak .

Serija Mahkum konkuriše za medjunarodne nagrade

Foto Credits: DiziCentral

Međutim, problem sa scenarijem u poslednjem periodu, koji je počeo odlaskom glavne glumice Seray Kaye iz serije, nije prošao nezapaženo. Iako je serija Zatvorenik odlično debitovala na početku sezone, nikada nije pala sa dnevnog reda na društvenim mrežama sa padom rejtinga pred kraj sezone i kritikama publike prema scenariju. Onur Tuna i Ismail Hacioglu očarali su svoje fanove svojim veličanstvenim glumačkim izvedbama.

Gledaoci se veoma nadaju poboljšanju druge sezone serije Mahkum / Zatvorenik, jer misle da će se priča dalje razvijati i stvarati redosled priče u kome će se uzbuđenje prenositi na svaku novu epizodu kao na početku prve sezone.

Publiku je veoma obradovala činjenica da je Mahkum bio među nominovanim u kategoriji 'najbolja drama' na Međunarodnoj dramskoj dodeli priznanja u Seulu. Čak i činjenica da je Zatvorenik, koji je u jakoj poziciji među kandidatima, uključujući TV serije Destan i Aziz, stigao do ove tačke smatra se velikim uspehom.

O drugoj sezoni serije Mahkum / Zatvorenik počelo je više da se priča u Seulu, a Ugras Gunes je među kandidatima i za 'najbolju seriju' i za scenario. Eda Tezcan, koja je napisala priču o prvoj sezoni serije Aziz, takmiči se u kategoriji „najbolji scenarista“, poput Ugrasa Gunesa.

Druga sezona serije Mahkum sada se još željnije iščekuje. Činjenica da će se i drama i scenarista takmičiti na dodeli međunarodnih nagrada za dramu u Seulu takođe je dala novu priliku da se istakne ovaj već zapažen projekat.

View this post on Instagram

A post shared by Mahkum (@mahkumdizifox)

NOVO - Baris Arduc dobio novu partnerku u seriji Alparslan Buyuk Selcuklu

By: TV Exposed