Uskoro počinje turska serija Sahane Hayatim / Moj divni život

Objavljen je prvi trejler nove turske serije Fox TV-a pod nazivom Sahane Hayatim / Moj divni život, koju producira kompanija Ay Yapim.

Uskoro počinje turska serija Sahane Hayatim / Moj divni život

Foto Credits: Internet Haber

Seriju Sahane Hayatim / Moj divni život je napisao Meric Acemi a režira je Cagri Bayrak.

Dugo iščekivana serija, čije je snimanje počelo nedavno, uskoro će upoznati publiku Fox TV-a u Turskoj.

Nova serija ima ambicioznu glumačku ekipu i zanimljivu priču.

Pažnju privlači i trejler, odnosno video najava same serije, koja je polako postaje jedna od najzanimljivijih ostvarenja nove sezone, posebno sa svojom glumačkom ekipom, makar prema najavama i očekivanjima.

Sahane Hayatim se opisuje kao serija puna umetnosti, ljubavi, napetosti koja će doneti mnogo uzbuđenja gledaocima.

Dobar glumački kadar

Prvi trejler iz serije Sahane Hayatim / Moj divni život, koji okuplja Hilal Altinbilek, Onuu Tunu, Yigita Ozenera, Serkana Keskina, Nesrin Cavadzade i Sumru Yavrucuk, najavljuje da će Sahane Hayatim ambiciozno započeti sezonu.

Serija puna intrige, ljubavi, napetosti i uzbuđenja, priča šokantnu priču o Sebnem, koja je doživela  velike nepravde, naporno radila da ih prevaziđe, uradila šta je bilo potrebno na ovom putu, a sada pokušava da se otarasi svoje zločinačke prošlosti koja je došla i pronašla je dok je živela divnim životom.

Sahane Hayatim će uskoro upoznati publiku na turskom Fox-u. Tačan datum premijere će biti poznat u danima koji slede, a do tada možete pogledati pomenutu video najavu.

NOVO - Otkriveno kada počinje druga sezona turske serije Adim Farah / Zovem se Farah

By: TV Exposed