Hakan Karahan u seriji Sen Cal Kapimi

Stiže još vesti o turskoj seriji Sen Cal Kapimi. I ova vest se odnosi na novog člana glumačke ekipe. Seriji se priključio i Hakan Karahan, gledaocima poznat iz serije Kadin. On će u seriji tumačiti lik kuvara Alexandera koji se sve češće ponavlja u razgovorima Edine tetke i drugih. Kuvar Alexander će se pojaviti već ...

Hakan Karahan u seriji Sen Cal Kapimi

Stiže još vesti o turskoj seriji Sen Cal Kapimi.

I ova vest se odnosi na novog člana glumačke ekipe. Seriji se priključio i Hakan Karahan, gledaocima poznat iz serije Kadin. On će u seriji tumačiti lik kuvara Alexandera koji se sve češće ponavlja u razgovorima Edine tetke i drugih. Kuvar Alexander će se pojaviti već u narednoj epizodi, a ostaje da vidimo da li će se javiti neke „varnice“ između Ayfer Yildiz i njega. Sve veći broj komentara na društvenim mrežama je upravo na tu temu. Mnogi smatraju da je i Ayfer zaslužila ljubav i sreću. Da li će tako biti saznaćemo vrlo brzo.

Pored već pomenute serije Kadin, Hakan Karahan je radio i u serijama Yasak Elma, Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz i drugim projektima. U Yasak Elma je glumio lik Nadira Kilica, a u EDHO Ozera Cetinera.

NOVO - Ismail Ege Sasmaz ima „opasnog“ prijatelja (FOTO)

By: TV Exposed