Fahriye Evcen potvrdila lepe vesti

Turski glumački par Fahriye Evcen i Burak Ozcivit su se ponovo ostvarili u ulozi roditelja. Na svet je došao njihov drugi sin, Kerem.

Fahriye Evcen potvrdila lepe vesti

Foto Credits: Internet Haber

Fahriye Evcen se porodila 18. januara u privatnoj bolnici u Istanbulu. Sve je prošlo u najboljem redu a mediji su preneli da je njen suprug, Burak Ozcivit bio uz Fahriye tokom celog porodjaja.

Tokom vikenda, Burak Ozcivit je izveo svoju suprugu i sina iz privatne Američke bolnice u Istanbulu gde se Evcen porodila. Fahriye je u kratkom razgovoru sa novinarima potvrdila lepe vesti, odnosno rekla da je sve prošlo najbolje moguće i da su i ona i beba u dobrom zdravstvenom stanju. Maleni Kerem je veoma sličan starijem bratu i svi su veoma srećni, uključujući Karana.

Kratku izjavu je i dao i Burak Ozcivit. Glumac je rekao da je kao i prošlog puta bio prisutan tokom porodjaja i da je veoma srećan što je ponovo postao otac.

Dakle, ovaj put su turski mediji sve informacije preneli kako treba, ali što je mnogo važnije te lepe vesti su potvrđene i tačne. Porodica Ozcivit je dobila novog člana, sve je prošlo bez problema, majka i beba se osećaju dobro i svi su srećni i radosni.

Sigurno vesti koje su obradovale sve one kojima su Fahriye i Burak u srcu.

NOVO - Timucin Esen glavni glumac nove turske serije Tetikci / Plaćeni ubica

By: TV Exposed