Timucin Esen glavni glumac nove turske serije Tetikci / Plaćeni ubica

Timucin Esen, koji se u novoj sezoni očekuje pred publikom sa akcionom serijom, imenovan je za glavnu ulogu u novoj seriji pripremljenoj za Fox TV pod nazivom Tetikci / Plaćeni ubica.

Timucin Esen glavni glumac nove turske serije Tetikci / Plaćeni ubica

Foto Credits: Haberler

Vidimo da su posebno akcione produkcije više nego prethodnih godina došle do izražaja u sektoru, koji je nedavno najavljivao niz projekata jedan za drugim. Obožavaoci Timucina Esena su takođe veoma uzbuđeni jer će u akcionim scenama ponovo videti svog omijlenog glumca, čiji se nastup u jednoj staroj policijskoj seriji ne može zaboraviti. Timucin Esen je igrao veoma različite likove u industriji koju je započeo 2003. godine sa velikim uspehom.

Glumac, koji ima brojnu publiku, napravio je dobre izbore i njegovi fanovi su imali velika očekivanja kao rezultat njegovog uspeha u svakoj ulozi. Mnogo je onih koji misle: „Ako Timucin Esen učestvuje u projektu, sigurno će biti uspešan i ponovo će ga zavoleti publika“. Zato možemo videti iz objava na društvenim mrežama da su fanovi Timucin Esena uzbuđeni zbog nove TV serije Tetikci. Detalji uloge glumca bili su predmet velike radoznalosti.

Esen, koji je bio uključen u mali broj produkcija poslednjih godina, preuzeo je glavnu ulogu u televizijskim serijama Gulperi, Hekimoglu i digitalnom projektu Ben Gri u periodu od 5 godina. Pored filma Muslum, poznati glumac je igrao i glavnu ulogu u filmu Garip Bulbul Neset Ertas.

Sada je na dnevnom redu nova televizijska serija Tetikci / Plaćeni ubica, a važan je detalj da je jedan od kolega Timucin Esena, Sevket Coruh, koji je već 16 godina u TV seriji Arka Sokaklar sa likom inspektora Mesuta. Čini se da će serija Tetikci biti snažan akcioni projekat i kadrovi se formiraju u skladu sa tim ciljem.

NOVO - Ahmet Kayakesen će imati značajnu ulogu u seriji Ego

By: TV Exposed