Ecem Sena Bayir o seriji Destan / Legenda

Ecem Sena Bayir, koja igra lik Gunseli Hatun u seriji Destan / Legenda, snima svoju prvu ozbiljniju TV seriju u karijeri. Destan, koji nastavlja svoju prvu sezonu na ATV TV-u i uskoro će završiti sezonu, ima snažnu priču.

Ecem Sena Bayir o seriji Destan / Legenda

Foto Credits: Dizilah

Sa impresivnom scenografijom i veličanstvenim kostimima i dekoracijama, serija Destan / Legenda je postala jedna od TV serija sa najvećim budžetom ove sezone.

Ecem Sena Bayir takođe ima zapaženu ulogu u tako važnom projektu i ima veoma dobar početak u svojoj glumačkoj karijeri. Glumica, koja se ističe likom Gunseli Hatun, već je počela da stvara bazu obožavatelja za sebe. Mlada glumica, koja je u istorijskoj seriji Destan / Legenda pokazala i da je srećnik sa dobrim startom karijere, veliku pažnju privukla je i svojim fizičkim osobinama.

Ecem, koja je izjavila da ranije nije gledala mnogo serija ili filmova, rekla je da su se navikli na stari turski jezik koji se govori u seriji. Kao što je poznato, činjenica da su dijalozi u projektu pripremljeni po starom turskom jeziku bila je tačka koja je seriju Destan činila drugačijim.

Ecem Sena Bayir je dodala da su navikli da govore na ovaj način. Glumica je rekla: „Kada sam stigla kući, shvatila sam da sa svima razgovaram u sadašnjem vremenu. Ne koristim mnogo stari turski, ali je to zaista uticalo na moj svakodnevni život“, istakla je ova mlada dama.

Ecem, koja je takođe dobila mnogo komentara na društvenim mrežama, izjavila je da je pokušala da odvoji vreme da pročita sve ove komentare.

Svi se nadaju da će ova mlada glumica nastaviti sa dobrom glumom i zapaženim ulogama. Glumica je u aprilu napunila dvadeset i šest godina. Pre serije Destan glumila je u manje poznatom programu Cok Guzel Hareketler 2.Kusak u kom su se pričali skečevi.

NOVO - Uraz Kaygilaroglu se oprostio od serije Uc Kurus (FOTO)

By: TV Exposed