Uraz Kaygilaroglu se oprostio od serije Uc Kurus (FOTO)

Serija Uc Kurus / Tri novčića, emitovana na ekranima Show TV-a, jedna je od produkcija koja je ove sezone zainteresovala publiku. Uzastopni akcioni projekti koje je realizovao Ay Yapim, prvo serija Icerde, zatim Cukur, i na kraju Uc Kurus, uspeli su da impresioniraju milione.

Uraz Kaygilaroglu se oprostio od serije Uc Kurus (FOTO)

Foto Credits: IMDB

Duo Uraz Kaygilaroglu i Ekin Koc takođe je igrao glavne uloge u ovoj seriji i izneo efektne glumačke predstave tokom cele sezone. Turska TV serija Uc Kurus je završila svoju avanturu epizodom emitovanom u ponedeljak, 30. maja.

Uraz Kaygilaroglu se oprostio od serije i lika Kartal koji je tumačio u ovom projektu sledećim rečima:

„Šta sam napisao? Pisalo je da je vaš opis na Instagramu predugačak. Osećam, volim da se opraštam redom, ali to se nažalost nije dogodilo. Emitovali smo poslednju scenu sinoć. Ove fotografije su bile prve. Hiljadu hvala svim mojim kolegama i svima na ovom putu. Takođe bih želeo da se zahvalim stanovnicima Čajrbašija, koji su nam omogućili da budemo uključeni u veoma toplu kulturu. Hajde da letimo.".

Uraz, koji je snimio seriju Ersan Kuneri za Netflix digitalnu platformu nakon TV serije Sefirin Kizi, u kojoj je glumio prošle godine, započeo je seriju Uc Kurus na početku sezone bez pauze. Serija se završava, ali glumac bez dileme živi na vrhuncu svoje karijere.

NOVO - Burcu Kara tri puta zaplakala zbog scene u seriji Hakim!

By: TV Exposed