Yagmur Tanrisevsin o hobiju i novoj seriji

Glumica Yagmur Tanrisevsin ostavila je snažan utisak svojim uspešnim nastupom u seriji Kalp Yarasi, koja je svoju finalnu, 32. epizodu doživela u februaru. Yagmur, koja je delila glavnu ulogu sa Gokhanom Alkanom, imala je naporan period tokom snimanja u Antakiji od prošlog leta do februara.

Yagmur Tanrisevsin o hobiju i novoj seriji

Foto Credits: Haberler

Yagmur Tanrisevsin, koja je u proteklom periodu došla u Istanbul i nastavila normalan život tamo gde je stala, nedavno je učestvovala u događaju posvećenom deci. Izražavajući ljubav prema deci, glumica je istakla i da su ona naša budućnost.

Glumica, koja je stekla iskustva iz sfere keramike, doživela je veliku sreću u tim trenucima dajući nova znanja deci na ovu temu. Glumica je rekla: „Njihova energija je toliko dobra da su proizveli neke veoma dobre stvari. Čak je i mali doprinos dovoljan da pokrene njihovu maštu.”

Navodeći da je u detinjstvu veoma dobro crtala i slikala, glumica je rekla i da je studirala likovnu umetnost na Univerzitetu Marmara. Navodeći da radi u Ataturkovom kulturnom centru i da je uzbuđena, glumica je rekla da će se odeljenje za keramiku otvoriti za mesec dana i da je veoma uzbuđena zbog toga.

Glumica je rekla: „Imam izložbeni projekat, ali ga još nisam sprovela u delo. Dizajniram keramičke pločice. Dizajniram na osnovu pločica. Mnogo volim da to radim, koristim boje i pruža mi puno zadovoljstva poput delova slagalice.”

Yagmur Tanrisevsin je govorila i o poslu, odnosno novim serijama. Glumica je rekla da su u toku pregovori o projektu i da će uskoro moći da da informacije. Glumica je naglasila da bi to mogla da bude letnja serija i da bi to bio projekat kakav je želela.

NOVO - Melisa Asli Pamuk o ulozi iz snova

By: Milt-TV Exposed