Počelo snimanje nove turske serije Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice

Lepe vesti za fanove turskih televizijskih serija. Snimanje nove serije pod nazivom Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice je zvanično otpočelo.

Počelo snimanje nove turske serije Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice

Foto Credits: Internet Haber

Već neko vreme se vodi velika bitka izmedju digitalnih platformi i televizijskih serija u Turskoj. Mnogi smatraju da je ulaskom Disney Plus digitalne platforme na Tursko tržište podiglo ovaj "rat" na dodatno viši nivo. Istina, Disney Plus ne štedi novac pa je potpisao ugovor sa mnogim zvezdama iz Turske. Zbog toga se dodatna pažnja posvećuje televizijskim serijama, koje sada imaju nekoliko ozbiljnih rivala. Od ranije su tu Netflix i domaće platforme Blu TV i Exxen, a ulaskom Disney-a sve je dodatno zakomplikovano.

Jedna od ambicioznih televizijskih serija jeste Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice. Snimanje kadrova na ovom projektu je otpočelo i realno je očekivati da seriju gledamo od druge polovine ili krajem oktobra. Scenario je dugo pripreman a okupljen je i dobar glumački kadar.

Glavne uloge u seriji Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice će tumačiti Baris Kilic, Evrim Alasya i Sila Turkoglu. Upravo je angažman Sile Turkoglu u ovoj seriji označen kao dobar potez i za seriju i glumicu. Turkoglu je veoma talentovana glumica koja je privukla pažnju na sebe talentom u seriji Emanet. Tako da će nova serija Kizilcik Serbeti u svom glumačkom kadru imati potencijalnu novu zvezdu TV serija. Mlada glumica će dobiti šansu da u ambioznoj seriji pokaže svoj kvalitet. Projekat priprema kompanija Gold Film, a serija će biti emitovana na kanalu Show TV.

NOVO - Burcu Ozberk o novim projektima

By: TV Exposed