Birce Akalay i Ibrahim Celikkol uskoro ponovo zajedno na ekranima!

Turska glumica Birce Akalay nastavlja da preduzima korake u oblasti trgovine nakon što je stvorila sopstveni brend nakita. Birce, koja je nastavila da glumi i u ovom procesu dobila mnogo ponuda, 3. juna će se sastati sa publikom na Netflixu, sa svojom najnovijom serijom Kus Ucusu.

Birce Akalay i Ibrahim Celikkol uskoro ponovo zajedno na ekranima!

Foto Credits: Internet Haber

Birce Akalay, koja sa nestrpljenjem iščekuje datum izlaska još jedne digitalne serije pod nazivom Mezarlik / Groblje, takođe je dobila ozbiljnu ponudu za TV seriju Ben Bu Cihana Sigmazsam / Ako se ne uklapam u ovaj svet, koju producira Oktay Kaynarca. Glumica još nije pozitivno odgovorila na ovu ponudu, ali je navela da se proces nastavlja i rekla da se nastavlja mogućnost da preuzme ulogu u ovoj seriji u novoj sezoni.

Akalay dobija druge ponude i razmišlja da radi na leto. Glumica je rekla: „Ove godine već imam posao, ne mogu da dam otkaz. To je sve dok se ne uspostavi sistem.“.

Podsećajući da je prošlo godinu dana od snimanja nove serije pod nazivom Kus Ucusu, glumica je izjavila: „Zaboravila sam šta sam snimila.” Takođe je uputila kritiku rekavši "Zaboravila sam šta sam igrala, pogledaću šta je".

Podsetivši da se ponovo sastala sa Ibrahimom Celikkolom nakon serije Siyah Beyaz Ask, Birce Akalay je izjavila da su njeni fanovi veoma zadovoljni ovom situacijom i rekla:

„Mi pravimo takav doživotni posao. Moj veoma dragi prijatelj. Imamo tako slatku hemiju zajedno. Igramo se, zabavljamo se. Lepo je na snimanju kada su zajedno. Naš tim se takođe jako zabavlja sa nama. Verovatno ćemo nešto uraditi u budućnosti, ako on to bude želeo, naravno.“.

NOVO - Alina Boz uskoro u novom projektu?!

By: TV Exposed