Sinan Akcil o odnosu sa bivšom suprugom Burcu Kiratli

Turska glumica Burcu Kiratli je prethodnih nedelja bila u centru pažnje javnosti zbog razvoda braka. Podsećamo, glumica je bila u braku sa pevačem Sinanom Akcilom.

Sinan Akcil o odnosu sa bivšom suprugom Burcu Kiratli

Foto Credits: Haberler

Upravo je Sinan Akcil primećen juče u Bebek području od strane novinara. Akcil je posetio jednu od radnji gde se ljudi tetoviraju ili dolaze zbog uklanjanja iste. Tom prilikom razgovarao je i sa prisutnim pripadnicima medija. Najveći broj pitanja se odnosio naravno na odnos sa Burcu Kiratli, odnosno o njihovom razvodu.

Novinari su prvo upitali Sinana da li je možda došao da ukloni tetovažu na kojoj je ispisano ime njegove sada već bivše supruge. Akcil je rekao da to nije tačno, da je tetovaža i dalje tu, a potom i pokazao istu.

Pripadnici medija su insistirali o detaljima razvoda, ali pevač nije želeo da govori na tu temu. Jedan od novinara je upitao Sinana da li je istina da je svađa između njih nastala zbog toga što nisu mogli da se dogovore o tome da li da imaju decu ili ne. Akcil je odgovorio da je on zaista želeo da ima decu i da postane otac. Mediji su nakon ovakve izjave zaključili da je možda glumica ta koja nije želela da ima decu i da je to vrlo verovatno jedan od glavnih razloga razvoda.

Poznaju odnos Burcu Kiratli i Sinana Akcila – ništa više nije sigurno.

NOVO - Ayca Aysin Turan proganjana od strane muzičara!

 By: Milt-TV Exposed