Tolga Saritas i Haluk Bilginer u najambicioznijem projektu Show TV-a, seriji Baba / Otac! (VIDEO)

Lepe vesti za fanove Tolge Saritasa i Haluka Bilginera. Ova dva sjajna glumca će glumiti oca i sina u jednom od najambicioznijih projekata Show TV-a za 2022. godinu.

Tolga Saritas i Haluk Bilginer u najambicioznijem projektu Show TV-a, seriji Baba / Otac! (VIDEO)

Foto Credits: En Son Haber

Menadžment kanala Show TV je bio jasan – ponoviti uspeh serija Icerde i Cukur u seriji Uc Kurus / Tri novčića. To im i nije baš pošlo za rukom. Ta turska serija ne ostvaruje zapažene rezultate kao dve prethodne. Producenti nisu odustali već su počeli da rade na novoj TV seriji, potpuno novom projektu u koji polažu dosta nade. Na scenariju za novi projekat radi Gokhan Horzum koji je poznat po svom radu u seriji Cukur. Režiser na novoj seriji će biti Cagri Bayrak koji je radio na serijama Erkenci Kus i Dogdugun ev Kaderindir.

Projekat je prvo nazvan Bir Gece Ansizin / Jedne noći iznenada. Ima serije je nedavno promenjeno u kraće i možda upečatljivije Baba, odnosno u prevodu Otac. Glavne uloge, oca i sina će u ovom projektu glumiti Tolga Saritas i Haluk Bilginer. Zanimljivo je da je Haluk jedini dobitnik prestižne nagrade Emmy, dok je Tolga bio nominovan za tu nagradu. Sada će se pojaviti u seriji koja predstavlja najambiciozniji projekat pomenutog Show TV-a.

Serija Baba / Otac donosi priču o članovima porodice Saruhanli, koji su se razdvojili nakon pada aviona. U ovoj novoj turskoj seriji će glumiti i Zeynep Tugce Bayat, Ozge Ozacar, Beril Pozam i Taner Rumeli. Damla Su Ikizoglu, poznata po radu u seriji Kardeslerim / Moja braća je takođe postala deo glumačke ekipe ove nove serije. Ono što još uvek nije poznato je ko će glumiti sestru Tolge Sartiasa u ovom projektu. Tu se očekuje takođe neko od poznatih imena.

Objavljena je i prva video najava serije Baba / Otac. Najava je privukla zaista dosta pažnje na društvenim mrežama, a možete je pogledati na kraju teksta.

NOVO - Akin Akinozu – Nisam ženskaroš, ali volim da flertujem!

 By: Milt-TV Exposed