Serija Hudutsuz Sevda | Bezgranična Ljubav nastavlja hrabru borbu za rejting!

Serija Hudutsuz Sevda | Bezgranična Ljubav, koja se emituje na Fox TV-u, dobro izgleda sa Denizom Canom Aktasom i Miray Daner u glavnim ulogama.

Serija Hudutsuz Sevda | Bezgranična Ljubav nastavlja hrabru borbu za rejting!

Foto Credits: DiziCentral

Širokoj publici se dopala serija Hudutsuz Sevda | Bezgranična Ljubav, koja je bila impresivna svojim dobrim rezultatima u gledanosti.

Serija takođe ima snažnu podršku na društvenim mrežama. Nestao je i ogroman talas kritika na društvenim mrežama koji je doživljen na početku priče serije Bezgranična Ljubav.

Zamerke na nasilje nad ženama bile su na dnevnom redu zbog scene, ali smo svedoci da je i ova situacija doprinela promociji serije i da je gledanost ozbiljno skočila nakon što su kritike značajno porasle.

Serija Hudutsuz Sevda se suočava sa važnom borbom za opstanak u teškoj konkurenciji četvrtkom uveče sa natprosečnom gledanošću.

Nova, uzbudljiva epizoda

Tim serije Hudutsuz Sevda | Bezgranična Ljubav vredno radi. Dok se duo Deniz Can Aktas i Miray Daner znoje na snimanju, njihovi fanovi ulažu intenzivne napore da promocije serije dopru do šire publike.

Sedma epizoda serije Hudutsuz Sevda biće emitovana u četvrtak, 9. novembra.

Pa šta će se desiti?

Evo detalja: Za Zeynepino dobro, Halil Ibrahim i Fikret odlučuju da reše svoj slučaj razgovorom umesto prolivanjem krvi. Halil Ibrahim, koji će sedeti za stolom vukova, suprostaviće se Letu i Kulpasu sa velikim adutom, uz pomoć ljudi koji su naklonjeni njegovom cilju.

Asiye, koja ne može da veruje poslu koji obavljaju muškarci u porodici, preuzima uzde. Pritiskavanje Edanur da se razvede od Temela i pokušaj da odvoji Leylu od njenog voljenog na kraju dovodi Asiye licem u lice sa Zeynep.

NOVO - Sahane Hayatim | Moj predivni život beleži porast gledanosti!

By: TV Exposed