Gde je i šta radi Hilal Altinbilek?!

Hilal Altınbilek je bila glavna ženska uloga u projektu Bir Zamanlar Cukurova / Bilo jednom u Čukurovoj, koji je emitovana na ATV ekranu i opisan kao jedan od najuspešnijih projekata u istoriji turske televizije.

Gde je i šta radi Hilal Altinbilek?!

Foto Credits: Haberler

Poznata glumica je imala priliku da se odmori od juna i rekla da je odmor bio veoma dobar za nju posle projekta koji je trajao 4 godine u Adani. U novoj sezoni se tvrdilo da će se pojaviti pred publikom kao glavna ženska uloga u seriji pod nazivom Ab-i Haiat. U štampi su se odrazile i informacije da je glumica, od koje se očekivalo da će preuzeti glavnu ulogu sa Birkanom Sokulluom, u poslednjem trenutku napustila projekat. Poznata glumica, koja je novinare srela na ulici, rekla je da je 2022. bila dobra godina za nju i da je zadovoljna što može da provede mnogo praznika odmarajući.

Hilal Altinbilek je o ovoj godini rekla: „Biće je to dobra godina za sve. Verujte mi, zaglavila sam u sredini, teško mi je da zakoračim u takav posao, pitam se kako to mogu. Odmor je bio mali, 4 godine kasnije.“.

Rekavši da joj je odmor mnogo doprineo i da je veoma zadovoljna svojom situacijom, glumica je ovim izjavama pokazala da u ovoj fazi nema nameru da učestvuje u nekoj novoj produkciji. Navodeći da su projekti na digitalnim platformama originalniji i lepši, Hilal Altinbilek je dodala: „Smatram da su digitalni radovi malo privlačniji.”. Ovim rečima glumice shvatilo se da postoji mogućnost prihvatanja nekog digitalnog projekta ako dođe ponuda za tako nešto...

NOVO - Burcu Biricik odgovorila na komentare o Hayriju

By: TV Exposed