Otkriveno kada počinje nova turska serija Al Sancak / Crvena zastava

Gledajući trejlere nove turske TV serije Al Sancak / Crvena zastava, postalo je jasno da će prva epizoda biti prikazana u četvrtak, 19. januara na ekranu TRT1.

Otkriveno kada počinje nova turska serija Al Sancak / Crvena zastava

Foto Credits: IMDB

U najavama se vidi da nas očekuje produkcija puna akcije i nacionalnih osećanja. Obožavaoci ove turske serije su oduševljeni trejlerima. Odmah je postal jasno koliko su uslovi snimanja bili teški za snimanje serije i da se najoštriji oblik radnje trudio da se odrazi efektima. Podrška javnih institucija seriji u kojoj glume Ugur Gunes i Gulsim Ali Ilhan je takođe upadljiva. Zajedno sa operacijama sa helikopterima, podmornicama, brodovima, čamcima na naduvavanje i svom opremom, nova serija pod nazivom Al Sancak / Crvena zastava sprema se da izađe na ekran kao projekat koji bi mogao da obeleži početak nove godine.

Obožavaoci serije, koji su izjavili da su se naježili i dok su gledali trejler, već su počeli da prihvataju projekat Al Sancak svojim komentarima o „moći turskog vojnika“. Takođe je važno da je serija Al Sancak / Crvena zastava, za koju se smatra da je jedna od najkvalitetnijih produkcija TRT-a u 2023. godini, projekat Bozdag Film. Da ne bi bilo zabune, u pitanju je projekat koji je najavljen pod imenom Avci / Lovac, napravljeni su čak i posteri, ali je kasnije doneta odluka o promeni imena serije. Vrlo verovatno zbog toga što je Disney Plus već snimio svoju tursku seriju pod tim nazivom.

Imidž Ugura Gunesa kao vojnika za specijalne operacije takođe je očarao njegove obožavaoce. Čini se da će jedan od najvažnijih projekata za glumca u karijeri biti serija Al Sancak. Pored toga, Gulsim Ali Ilhan, koja je imala veliki uspeh u prve 2 sezone serije Gonul Dagi, doći će na ekran kao glavna ženska uloga u priči, u sasvim drugačijoj ulozi koju njeni fanovi nikada ranije nisu videli. Ilhan je rekla da će njen lik biti veoma poseban i izvanredan. Očekuje se da će se Gulsim Ali Ilhan, koja je u trejleru sa svojim prvim slikama, pojaviti na ekranu kao agentica koja radi za državu.

Epizoda 1 ove turske serije biće emitovana na turskom nacionalnom kanalu TRT1 19. januara. Tu je i jedna od video najava serije koja privlači pažnju.

NOVO - U čemu je problem serije Sipahi / Spahije?!

By: TV Exposed