Poznat glumački kadar serije El Turco, tu je i jedan hrvatski glumac!

Digitalna platforma Disney Plus je već proizvela neke zaista kvalitetne i zapažene projekte u Turskoj. Jedna od novih serija na kojoj rade je projekat El Turco.

Poznat glumački kadar serije El Turco, tu je i jedan hrvatski glumac!

Foto Credits: Haberler

O seriji El Turco se već dugo piše i priča. U pitanju je projekat koji će doneti istinitu priču o istorijskoj ličnosti, turksom oficiru koji je tokom opsade Beča oslobodio jedno italijansko selo od feudalnih lordova. Glavnu ulogu će tumačiti Can Yaman. Snimanje serije je obavljeno u Budimpešti, a ceo projekat je sada u post-produkciji.

Poznato je i to da će se serija El Turco sastojati od šest epizoda koje bi trebale da u narednom periodu budu prikazane na Disney Plusu. Na poziciji režisera ovog projekta je Uluc Bayraktar. Pored Cana Yamana u seriji će biti još dva turska poznata glumca, Ugur Yildiran i Armagan Oguz.

Pored turskih tu je velik broj stranih glumaca

Uz turske glumce, tu je i nekoliko poznatih stranih glumaca. Među njima se ističu italijanka Greta Ferro, irski glumac Kieran O Reilly, Šveđanin Magnus Samuelsson, britanski glumci Will Kemp, Nigel Pilkingston, Cy Bennett i David Nickle, kao i portugalska glumica Madalena Aragagno.

Za ljude sa naših prostora biće zanimljivo videti koju ulogu će imati hrvatski glumac Slavko Sobin, koji je takođe u glumačkom kadru serije El Turco. Datum premijere ove nove turske serije biće poznat u narednom periodu.

View this post on Instagram

A post shared by Slavko Sobin (@slavkosobin)

NOVO - Lik Pelin je još jedan dokaz velikog uticaja serije Yali Capkini

By: TV Exposed