Lik Pelin je još jedan dokaz velikog uticaja serije Yali Capkini

Iza nas je 21, epizoda serije Star TV-a Yali Capkini, koja je ostavila traga u ovoj sezoni. Ljubitelji serije, koji željno iščekuju nove epizode svakog petka uveče, takođe su sve više povezani sa pričom kako epizode ​​odmiču.

Lik Pelin je još jedan dokaz velikog uticaja serije Yali Capkini

Foto Credits: Haberler

Tu su i značajna imena kao što su Serif Sezer, Gulcin Santircioglu, Emre Altug u seriji u kojoj glavne uloge glume Afra Saracoglu, Mert Ramazan Demir i Cetin Tekindor. Gledaoci, koji sa velikom pažnjom prate svaku scenu serije Yali Capkini, takođe su veoma zadovoljni brzim tempom scenarija.

Nakon nestrpljivog iščekivanja svake nove epizode ​​serije, gledaoci koji dele hiljade postova na društvenim mrežama nakon svake epizode ​​dele komentare u kojima navode da ne mogu da se otarase efekta epizode. Oni koji petkom uveče gledaju novu epizodu ove turske serije kažu da ne mogu da je zaborave sutradan ili čak još nekoliko dana.

U tome leži uspeh projekta. Ovako publika otkriva da su glumačke predstave bile efektne, scenario napisan veoma uspešno, a koncept projekta na dobrom putu. Oni koji kažu da nije lako izaći iz priče o TV seriji pokazuju koliko uspešno projekat Yali Capkini nastavlja svojim putem.

 Pelin uznemirava gledaoce

Deleći kratke delove iz scena Ferita i Seyran, publika razmišlja koliko su dvoje mladih povređeni u priči i kako su učili o zajedničkom životu kao dvoje dece. Dok se drže jedni za druge s ljubavlju i naklonošću, gledaoci na ekranu veruju u ljubav Ferita i Seyran, što obezbeđuje da svaku novu epizodu serije Yali Capkini prate milioni gledalaca. Ne bi bilo pogrešno reći da je ova TV serija delo koje je ostavilo traga u ovoj sezoni, jer je to projekat koji nastavlja svoj put sa dvocifrenim rejtingom. Ipak, u priči serije potrebno je pomenuti lik Pelin, koji slabi ljubav Ferita i Seyran i uznemirava publiku.

Na društvenim mrežama je velika reakcija na lik Pelin, koju igra Buce Buse Kahraman. U stvari, neki gledaoci pokušavaju da “linčuju” glumicu na društvenim mrežama preterujući sa svojim reakcijama. Ne zna se kuda će krenuti veza između Pelin i Ferita, ali gledaoci u svakoj prilici izražavaju da nisu zadovoljni činjenicom da se lik Pelin tako efektno odigrava u priči.

NOVO - Pinar Deniz nastavlja da pomaže ugroženima nakon zemljotresa!

By: TV Exposed