Uskoro početak snimanja serije Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo

Serija Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo nastavlja da privlači dosta pažnje. Nove vesti oko ovog projekta vezane su za samo snimanje.

Uskoro početak snimanja serije Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo

Foto Credits: Internet Haber

Turska serija Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo je prebačena sa televizije na digitalnu platformu. Odnosno, umesto na televizijskom kanalu TV8, serija će biti emitovana na digitalnoj platformi Netflix. To je uprouzrokovalo dosta promena oko same serije. Prva promena o kojoj je već bilo reči je zamena glavne glumice. Umesto Aline Boz, glavni ženski lik će tumačiti Esra Bilgic.

Scenario za ovu novu tursku seriju se u potpunosti prepravlja, jer rad na digitalnoj platformi zahteva mnogo brži ritam i način dešavanja radnje u odnosu na TV serije.

Radovi na projektu su užurbani. Cem Karci planira da vrši paralelne probe sa glumcima. Cagatay Ulusoy se priprema za snimanje filma, ali će ono biti odrađeno nakon završetka snimanja nove serije. Od nedavno je poznato da će serija Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo imati tri ili četiri sezone.

Još uvek nije jasno na koji način će biti snimljena ova serija. Tačnije, čeka se informacija o tome da li će kompletna serija biti snimljena odjednom ili u dva bloka. Takav slučaj je bio sa serijom The Protector, koja je takođe turska serija i koja isto snimana i emitovana na Netflixu.

Snimanje kadrova na ovom novom projektu će početi uskoro.

NOVO - Hulya Avsar – Hande Ercel nije uspešna kao što svi misle!

By: Milt-TV Exposed