Nova epizoda serije Aile / Porodica donosi nove zaplete

Prva epizoda turske TV serije Aile / Porodica impresionirala je publiku. Naravno, ima i onih kojima se projekat ne svidja, ali broj pozitivnih komentara je mnogo veći.

Nova epizoda serije Aile / Porodica donosi nove zaplete

Foto Credits: IMDB

Posebno su Serenay Sarikaya i Kivanc Tatlitug bili veoma uspešan par u prvoj epizodi i dobili mnogo komplimenata.

Publika, koja je primetila prirodnost u svakoj sceni njih dvoje, počela je da gleda na projekat Aile / Porodica iz drugačije perspektive. Niko ne kaže da serija koju je napisao Hakan Bonomo ima sasvim drugačiju priču koja će duboko uticati na sve. Ali za one koji vole zanimljive priče, odabir veoma dobrih likova i harmoniju glavnog para, serija Aile je dobar izbor.

Spomenimo i to da ima mnogo gledalaca na društvenim mrežama koji kažu da ne gledaju turske TV serije, ali im je pažnja ostala na seriji Aile / Porodica i radoznali su za nju. Gledaoce, koji su veoma radoznali šta će se dešavati u drugoj epizodi, koja će biti emitovana u utorak, 14. marta, posebno zanimaju scene Devin i Hulye.

Devin i Hulya – šta će se desiti?!

Lik Hulye, koju tumači Nur Surer, ne želi ni sa kim da deli svog sina Aslana, pa je ono što će Hulya uraditi protiv Devin, koji je postala kao novi član porodice, jedna od najradoznalijih tema publike.

Pored toga, prirodne situacije u seriji Aile u kojima se nađu Serenay Sarikaya i Kivanc Tatlitug, koje se reflektuju kao da razgovaraju van domašaja kamera, takođe su zanimljive, a visoka energija i jaka harmonija dua još više uvlače publiku u seriju.

Druga, znatno manja grupa fanova turskih serija smatra da Serenay možda i nije najbolji izbor za Kivanca. Ali takve osobe su zaista u manjini.

NOVO - Emre Kivilcim - Serija Veda Mektubu kao prekretnica u karijeri!

By: TV Exposed