Nova fotografija sina Buraka Ozcivit - svi kažu isti otac (FOTO)

Jedan od najpoželjnijih muškaraca na svetu, po mišljenju mnogih žena, se 2017. godine venčao sa tursko-nemačkom glumicom Fahriye Evcen. Par svoj privatan život često skriva daleko od očiju javnosti. Nisu poznati detalji iz njihovog braka, iako se turski mediji često bave raznim spekulacijama. Glumac koji trenutno tumači lik Osmana, u seriji Kurulus Osman je u ...

Nova fotografija sina Buraka Ozcivit - svi kažu isti otac (FOTO)

Jedan od najpoželjnijih muškaraca na svetu, po mišljenju mnogih žena, se 2017. godine venčao sa tursko-nemačkom glumicom Fahriye Evcen.

Par svoj privatan život često skriva daleko od očiju javnosti. Nisu poznati detalji iz njihovog braka, iako se turski mediji često bave raznim spekulacijama. Glumac koji trenutno tumači lik Osmana, u seriji Kurulus Osman je u više navrata isticao da je srećan u braku i uživa u zajednici sa lepšom polovinom.

Njegova supruga Fahriye Evcen, objavila je na svom Instagram profilu fotografiju sa njihovim sinom, malim Karanom. U opisu fotografije se našalila i napisala :

– Izgledamo ozbiljno kao i njegov tata.

Fotografija je naišla na oduševljenje fanova ovog para, i svi su složni da je Karan isti otac. Da li i vi delite to mišljenje? Pišite nam u komentarima.

https://www.instagram.com/p/CCawob6Htp9/

By: TV Exposed