Zvezda serije "Državni službenik" Milan Marić završio u urgentnom

Milan Marić, zvezda serije “Državni službenik” povredio se dok je spremao predstavu “Lorencačo” u Jugoslovenskom dramskom pozorištu i završio u Urgentnom centru. Zapravo glumac je “Državnog službenika” snimao sa šest kopči na glavi, a u određenim scenama je morao da nosi kapu da mu se ne bi videli zavoji. Dobro informisani “Kurirov” izvor prenosi : ...

Zvezda serije "Državni službenik" Milan Marić završio u urgentnom

Milan Marić, zvezda serije “Državni službenik” povredio se dok je spremao predstavu “Lorencačo” u Jugoslovenskom dramskom pozorištu i završio u Urgentnom centru. Zapravo glumac je “Državnog službenika” snimao sa šest kopči na glavi, a u određenim scenama je morao da nosi kapu da mu se ne bi videli zavoji.

Dobro informisani "Kurirov" izvor prenosi : "Milan se povredio dok su iščitavali tekst na probi u Jugoslovenskom dramskom. Neoprezno je zgazio na ivicu bine i stropoštao se sa visine od metar i po na pod. Glavom je udario u stolice u prvom redu, a njegove kolege su su se baš uplašile i hitno ga odvezle u Urgentni. Tamo su mu pregledali glavu i stavili šest kopči. Lekar mu je preporučio mirovanje, ali Marić je iz bolnice otišao pravo na snimanje nastavka serije “Državni službenik” u kojoj igra glavnog junaka Lazara. Zbog vidljivih zavoja na glavi Mariću su u nekim scenama dali da nosi kapu. Takođe, morali su da vode računa i iz kog ugla ga snimaju kada je u zatvorenom prostoru. On se poneo kao profesionalac i junački uradio sve kadrove".

By: TV Exposed