Otkriven datum nastavka turske serije Gonul Dagi

Serija Gonul Dagi / Planina Gonul, koja je pre 2 sezone postala centar pažnje publike kada je došla na ekran, svake nedelje je rušila rekorde gledanosti i nekoliko nedelja bila najgledanija TV serija stalnim umnožavanjem uspeha.

Otkriven datum nastavka turske serije Gonul Dagi

Foto Credits: IMDB

Video najava turske TV serije Gonul Dagi, odnosno njene nove sezone, koja će se emitovati na TRT 1, oborila je rekorde za kratko vreme na društvenim mrežama. Otkriven je i datum premijere nove sezone. Serija se nastavlja 66. epizodom u subotu, 3. septembra u 20 časova, Zavisnici od ovog projekta poručili su da im je serija veoma nedostajala i da je željno čekaju.

Dilek (Gulsum Ali Ilhan), jedna od junaka „ljubavi u stepi“, imala je tužne trenutke u finalu sezone Gonula Dagija, čije je snimanje nastavljeno u Eskišehiru Sivrihisaru i poginula je u nesrećnom slučaju.

Šta će se dogoditi nakon ove tragične nesreće zbog koje su svi oplakivali i naljutili Tanera (Berk Atan)? Hoće li Taner, koji je izgubio Dilek, ali se ponovo ujedinio sa sinom, uspeti da održi život? Da li će novi izumi doći od čičinih sinova, koji su dve sezone postigli veliki uspeh uprkos svim preprekama? Hoće li Asuman (Hazal Caglar) i Ramazan (Cihat Suvarioglu) uspeti da pronađu sreću nakon tužnih događaja na njihovom venčanju? Kakva nova opasnost čeka grad?

Mnogo pitanja na koje ćemo odgovor početi da dobijamo već početkom septembra.

NOVO - Evo kada počinje nova turska serija Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla

By: TV Exposed