Merve Dizdar daje sve od sebe da pomogne

TV serija Omer, koja se emituje na Show TV ponedeljkom uveče, do sada je imala 4 epizode. Jedna od glavnih uloga u seriji je Merve Dizdar.

Merve Dizdar daje sve od sebe da pomogne

Foto Credits: Internet Haber

Turska glumica Merve Dizdar, koja igra lik Nise u projektu Omer, adaptiranom po izraelskoj TV seriji Shitsel, veliku popularnost je stekla serijom Masumlar Apartmani  / Apartmani nevinih, koja je trajala 2 sezone. I dok je slavna glumica veoma uspešna u svojoj novoj ulozi i nalazi se u poziciji koja publiku čini emotivnom, ona sada nema seriju na umu i zamisli.

Posle dva razorna zemljotresa 6. februara, dogodila se velika katastrofa u Kahramanmarašu i okolnim provincijama.

Merve Dizdar je bila jedna od zaposlenih osoba koje su radile na zaceljivanju rana i dopremanju pomoći žrtvama zemljotresa nakon ove katastrofe, koja je pogodila 10 provincija u kojima živi blizu 14 miliona ljudi.

Svaki dan pomaže i pakuje pomoć

Merve, koja je blisko sarađivala sa javnošću u centru Metropolitanske opštine Istanbul u Jenikapiju kako bi isporučila materijal za pomoć onima kojima je potrebna, bila je prilično uznemirena zbog onoga što se dogodilo. Poznata glumica je rekla:

„Ima dosta intenziteta, ali svi pokušavamo da uradimo nešto. Mislim da ćemo ovako preživeti ovaj dan. Verujte mi, naše glave, umovi i srca su tu. Ionako svi daju sve od sebe, i raduje me što to vidite. Svi smo radili svaki dan od zemljotresa. Nadam se da ćemo to prebroditi.“.

View this post on Instagram

A post shared by Merve Dizdar (@mervedizdar)

NOVO - Hazal Subasi i Irem Helvacioglu zajedno doprinose na svoj način

By: TV Exposed