Hazal Subasi i Irem Helvacioglu zajedno doprinose na svoj način

Hazal Subasi i Irem Helvacioglu rade zajedno na pomoći žrtvama zemljotresa. Poznate glumice Hazal Subasi i Irem Helvacioglu nedelju dana pokušavaju da podrže građane pogođene zemljotresom.

Hazal Subasi i Irem Helvacioglu zajedno doprinose na svoj način

Foto Credits: Internet Haber

Osim svojih objava na društvenim mrežama i različitih pravaca, ove dve divne dame rade u AHSAP udruženju kako bi identifikovali potrebe žrtava zemljotresa i pružili im neophodnu pomoć. Sa Hazal Subasi, koju smo gledali na TRT1 u seriji Kasaba Doktoru / Gradski doktor i Irem Helvacioglu, o kojoj se priča zbog uspešnog nastupa u seriji Yurek Cikmazi / Slomljeno srce, koja je počela ove sezone, provodi sve svoje vreme pomažući žrtvama zemljotresa.

Zahvaljujući ovim naporima, Hazal Subasi i Irem Helvacioglu takođe doprinose zadovoljavanju potreba mnogih preživelih u zemljotresu. Dvoje glumice objavile su i video u kojem građane obaveštavaju o donacijama knjiga za decu u zemljotresu.

Irem Helvacioglu je u svojoj izjavi rekla: „Postoji mnogo zahteva za donacije knjiga za decu u zoni zemljotresa. Međutim, sadržaj ovih knjiga je veoma važan zbog psihičkog stanja ove dece koju trenutno doživljavaju.”.

Pažljivo sa knjigama

Hazal Subasi je preuzela reč sa mesta gde je Irem Helvacioglu stala i izjavila da reči kao što su majka, otac ili brat ne treba da budu uključene u sadržaj knjiga. Helvacioglu je takođe naglasila da je u ovom trenutku prerano za ove donacije i da ima hitnijih potreba. Hazal je dodala:

„Naročito u knjigama, reči majka, otac, brat ne bi trebalo da se koriste i ove knjige bi trebalo da budu pune događaja od strane Ministarstva nacionalnog obrazovanja. Ako će to biti bojanka, u njoj moraju biti slike životinja. Nakon što se ubuduće donacije stave pod pedagošku kontrolu, biće mnogo zdravije da se ove knjige predaju deci.” .

Dva poznata imena su dodala i da su u kontaktu sa nadležnim institucijama i pojedincima.

NOVO - Oktay Kaynarca ponosan zbog solidarnosti

By: TV Exposed