Oktay Kaynarca ponosan zbog solidarnosti

Turski glumac i producent Oktay Kaynarca nedavno je bio na dnevnom redu sa serijom Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet.

Oktay Kaynarca ponosan zbog solidarnosti

Foto Credits: Internet Haber

Glumac, koji je sa prijateljima osnovao produkcijsku kuću posle finala serije Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz, takođe radi i kao producent na novoj seriji. Serija, koja je uspešno nastavljena utorkom uveče na ATV-u, nije bila na ekranu već dve nedelje zbog zemljotresa.

Oktay Kaynarca takođe ulaže velike napore za aktivnosti pomoći u ovom procesu. Posle dva velika zemljotresa koji su se dogodili u Kahramanmarašu u ponedeljak, 6. februara, u razmaku od 9 sati, radovi na TV serijama su obustavljeni. Kaynarca je rekao da izjavu Sindikata bioskopskih radnika da prekinu snimanje na setovima TV serija smatra pretnjom i uznemirujućom.

Izrazivši da znaju svoje obaveze, poznati glumac je podsetio radnike na snimanjima serije i skrenuo pažnju na teškoće snalaženja u ovoj situaciji.

Aktivno učestvuje u pružanju pomoći

Kaynarca, koji je sa Udruženjem AHBAP preuzeo aktivnu ulogu u pružanju pomoći područjima pogođenim zemljotresom, objavio je članak u svom postu na Instagramu odmah nakon zemljotresa u kojem se navodi da su ljudi platili veliku cenu. Oktay Kaynarca, koji se pobunio protiv niza zemljotresa i očaja ljudi, dao je nadu rekavši da će sve što je uništeno biti obnovljeno.

Poznati glumac je skrenuo pažnju na napore uložene da se spasu oni su pod ruševinama i mobilizaciju zemlje da pomogne regionu zemljotresa i napisao:

„Ovakav primer solidarnosti je jedinstven za ove zemlje. Cela zemlja, pa i Azerbejdžan, pati koliko i oni u zoni zemljotresa, srce im kuca sa njima, stide se onoga što jedu, svojih kreveta, topline. Ovo je sjajan primer solidarnosti. Blagoslovi tvoje srce, moje posebne nacije.”.

NOVO - Ebru Sahin pomaže i novčano i pakovanjem materijala za ugrožene!

By: TV Exposed