Seray Kaya otkrila kakvu ulogu želi da tumači!

Seray Kaya, koji je otišla na odmor nakon TV serije Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla rekla je da nema jasne situacije u vezi sa novim projektima.

Seray Kaya otkrila kakvu ulogu želi da tumači!

Foto Credits: Haberturk

Izražavajući da ima nekih projekata koje je pročitala, glumica izgleda spremna da se ponovo vrati na setove ako dobije dobru ulogu u novoj sezoni.

Seray Kaya je o potencijalno novim ulogama izjavila:

„Zapravo, ovo govorim godinu dana, zaista želim da igram serijskog ubicu. Trenutno imam ovo u glavi.“.

Izrazivši da je čekala takvu ulogu da doživi različite likove, glumica je rekla da joj je takva uloga zabavna i da bi joj se dopala. Kaya je rekla: „Samo zato što želim da igram takve stvari ne znači da sam tako raspoložena. Da jeste, bila bih Sirin u drami Kadin i ne bih tako govorila.”.

Prijateljstvo sa Gokce Eyuboglu

Seray Kaya i Gokce Eyuboglu zasijale su punim sjajem u TV seriji Kadin / Žena.

Ove dve turske glumice, koje su postale dobre prijateljice na snimanju drame Kadin / Žena, izjavile su da su se znale od ranije, ali su pronašle novu priliku da se dodatno upoznaju.

Gokce Eyuboglu je izjavila da su bile u mogućnosti da se sretnu, posebno zbog upornog stava Seray Kaye, i rekla:

Seray je konačno udarila šakom o sto i uspele smo da se sretnemo.”.

U seriji Kadin, njihovi likovi, Sirin i Ceyda su dospele u prvi plan. Oboje mlade glumice bile su sjajne u svojim ulogama, a iako danas imaju veoma dobru karijeru, uspeh serije Kadin je takođe veliki deo toga.

Dve glumice postale su poznata imena i u Turskoj i u inostranstvu. Posle TV serije Kadin, glumice su nastavile da se pojavljuju u različitim ulogama na televiziji i u bioskopu, a to što nisu gubile kontakt jedna sa drugom je rezultat njihovog dobrog prijateljstva.

View this post on Instagram

A post shared by Seray Kaya (@seraykaya)

NOVO - Birce Akalay glavna glumica nove TV serije Esigin Otesinde

By: TV Exposed