Uskoro počinje nova turska serija Kasaba Doktoru / Gradski doktor

Kompanija ARC Yapim snima novu tursku seriju pod nazivom Kasaba Doktoru / Gradski doktor. Reč je o adaptaciji korejske serije Dr Romantic.

Uskoro počinje nova turska serija Kasaba Doktoru / Gradski doktor

Foto Credits: IMDB

Objavljene su i prve fotografije serije Kasaba Doktoru koja privlači sve veće interesovanje. Snimanje ove nove turske serije je već u poodmakloj fazi i ovog proleća će se susresti sa gledaocima na kanalu TRT 1. Režiser na ovom projektu je Arda Sarigun, a na poziciji scenarista su Ilker Aslan i Baris Erdogan.

U glavnim ulogama turske serije Kasaba Doktoru / Gradski doktor će se naći Ozan Akbaba kao Ali, Hazal Subasi kao Leyla i Deniz Can Aktas kao Omer. Pored njih u seriji će glumiti Baris Yildiz, Sinan Albayrak, Ozgun Karaman, Sinan Demirer, Baris Yalcin, Alptekin Erturk, Sultan Ulutas, Tarik Ugur Ozen Bas i Vildan Atasever.

Priča prati talentovanog i perspektivnog Omera koji je odlučio da postane doktor nakon što je izgubio oca i legendarnog hirurga Alija, koji je posvetio svoj zivot spasavanju života. U gradskoj bolnici Omer će se ukrstiti sa doktorom Alijem i doktorkom Leylom i daće sve od sebe da pomognu ljudima.

Oficijalni Instagram profil serije Kasaba Doktoru je najavio projekat rečenicom- "U ovoj bolnici postoji samo jedno pravilo; Ako se radi o životu koji trebamo spasiti, rizikovacemo.”.

NOVO - Nove epizode turske serije Hayaller ve Hayatlar / Snovi i život izazivaju dosta pažnje!

By: Milt-TV Exposed