Nove epizode turske serije Hayaller ve Hayatlar / Snovi i život izazivaju dosta pažnje!

Deveta i deseta epizoda serije Hayaller ve Hayatlar / Snovi i život susrele su se sa publikom na platformi Bein Connect. Serija koju je producirao NGM i producirao Nazli Hepturk je već neko vreme među produkcijama koje su na dnevnom redu.

Nove epizode turske serije Hayaller ve Hayatlar / Snovi i život izazivaju dosta pažnje!

Foto Credits: IMDB

Turska internet serija Hayaller ve Hayatlar / Snovi i život koja izaziva veliki broj pozitivnih komentara svojim snažnim ženskim likovima, zadivljujućom pričom i bogatom glumačkom postavom, susreće svoju publiku na platformi digitalnog sadržaja Bein Connect sa novim epizodama svake nedelje.

Nove epizode serije zaista privlače dosta pažnje. Oni koji prate seriju, sa velikim nestprljenjem očekuju nove epizode ove internet serije.

Pa šta će se dogoditi u novim epizodama serije? Evo detalja:

U devetoj epizodi serije, devojke pokušavaju da reše misteriju Meryem. Dicle saznaje da je Firat otišao da vidi devojku u noći Meryemine smrti i suočava se sa Fıratom. Verujući da Meryem nije izvršila samoubistvo, Gunes je odlučan da to svima dokaže. Devojke traže tragove da je Meryem ubijena. S tim u vezi, oni traže pomoć od Yigita. Emre i Setenay se sastaju poslednji put.

U desetoj epizodi serije Hayaller ve Hayatlar, Melike je razočarana. Setenay, koja je počela tajno da se sastaje sa Emreom, plaši se da će je roditelji i prijatelji uloviti. Dok je Dicle uzbuđena zbog dečaka kojeg je upoznala u knjižari, stvari se komplikuju kada upozna Sergena. Gunes među Meryeminim stvarima pronalazi neke dokumente koje ne može da shvati. Yigit i Melike izlaze na večeru, ali ovaj sastanak ne ide kako je Melike zamislila.

NOVO - Kerem Bursin u Španiji!

By: Milt-TV Exposed