Da li su Sila Turkoglu i Dogukan Gungor u vezi?!

Početak nove godine doneo je navodno novi par iz sveta turskih TV serija. Prenosimo kompletnu informaciju iz Turske štampe.

Da li su Sila Turkoglu i Dogukan Gungor u vezi?!

Foto Credits: RiriNano

Da li imamo novi par iz TV serija? Evo šta kažu mediji u Turskoj. Ovog puta u centru pažnje su Sila Turkoglu i Dogukan Gungor. Serija Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice jedna je od onih o kojoj se najviše pričalo i pisalo u novoj sezoni. Rejting serije u total kategoriji nije loš, pogotovo kada se u obzir uzme fenomenalan uspeh TV seriji Yali Capkini koja se emituje u istom danu. Radnja serije Kizilicik Serbeti se bazira na ljubavnoj priči dvoje mladih ljudi, Doge (koju glumi Sila Turkoglu) i Fatiha (Dogukan Gungor), koji su odlučili da se venčaju bez obzira na velike razlike u kulturološkim i moralnim vrednostima njihovih porodica.

Prema pisanju Birsen Altuntas i pojedinih medija iz Turske, prijateljstvo dvoje glavnih glumaca koje je počelo na setu pretvorilo se u nešto više. Mediji izveštavaju da su Sila i Dogukan zajedno i u privatnom životu. Dokugan Gungor i Sila Turkoglu još uvek nisu rekli ništa na ovu temu. Ipak, par je za Novu godinu putovao u Cesme i iznenadio fanove. Na tom putovanju koje nije bilo preterano uspešno se dogodila i mala nesreća. Automobil koji je vozio Gungor je sleteo sa puta i poprilično oštećen, srećom glumci su prošli bez posledica.

Ono što fanove sada zanima je da li će se i kada dvoje glumaca oglasiti na temu njihove navodne romanse u privatnom životu. Kako se vama čine Sila i Dokugan kao par? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Ask Mantik Intikam – romantična komedija o kojoj se najviše pričalo 2022. godine

By: TV Exposed