Kutsi i Hazal Filiz Kucukkose o ulogama u seriji Uvey Anne / Maćeha

Serija Uvey Anne / Maćeha, koja je počela da se susreće sa publikom od ponedeljka, 19. juna, izdvaja se kao jedno od ostvarenja koje će predstavljati dramu u toku letnjeg perioda.

Kutsi i Hazal Filiz Kucukkose o ulogama u seriji Uvey Anne / Maćeha

Foto Credits: Haberturk

Harmonija i energija Kutsija i Hazal Filiz Kucukkose, koji igraju glavne uloge u priči ove TV serije, već su počeli da privlače pažnju.

Dok Kucukkose igra sasvim drugačiju ulogu u svojoj karijeri, njen partner iz serije Kutsi smatra da će lik Serap iznenaditi publiku.

Kutsi, koji je u priči kao Faruk, izašao je pred svoje fanove sa svojom novom serijom nakon duže pauze i prihvatio projekat jer je očigledno bio veoma impresioniran pričom.

Kutsi je, opisujući lik Faruka, rekao:

„Faruk je strastven čovek. Zato je uspešan jer je strastven za sve što je radio tokom svog života, zato je u miru sa sobom, zato je srećan.”.

Serap poput otrovnog bršljena

Lik Serap će biti poput otrovnog bršljana u priči serije Uvey Anne / Maćeha i okružiće Faruka. Hazal Filiz Kucukkose je na ovu temu rekla:

„To je kao lavirint koji izgleda prelepo i ne možete izaći kada uđete u njega. Serap ima inteligenciju koju ne možete da primetite da li je dobra ili loša, i koja može da manipuliše svima.”.

Kutsi je dodao sledeće napomene o liku Serap, koju igra njegova partnerka Hazal Filiz Kucukkose:

„Lik Serap je veoma dobar lik, za razliku od drugih zlikovaca na koje smo navikli. Oni oko nje videće njene veoma dobre strane. Nikada nećemo naići na njenu lošu stranu, bićemo svedoci njenih veoma dobrih strana. Neće nam pasti na pamet da bi mogla biti loša.”.

View this post on Instagram

A post shared by Üvey Anne (@uveyannedizi)

NOVO - U ponedeljak počinje nova turska dnevna serija Yesil Vadi’nin Kizi / Devojka iz zelene doline

By: TV Exposed