U ponedeljak počinje nova turska dnevna serija Yesil Vadi’nin Kizi / Devojka iz zelene doline

Nova dnevna serija Yesil Vadi’nin Kizi / Devojka iz zelene doline, u produkciji kompanije Yesil Yapim, sastajaće se sa publikom svakog radnog dana na Show TV-u od narednog ponedeljka.

U ponedeljak počinje nova turska dnevna serija Yesil Vadi’nin Kizi / Devojka iz zelene doline

Foto Credits: Haberler

Serija Yesil Vadi’nin Kizi / Devojka iz zelene doline, koja govori o životu Melise, sanjarke i snažne devojke, objavila je datum izlaska novom promocijom.

Objavljeni trejler daje prve nagoveštaje emotivno nabijene priče u projektu Yesil Vadi’nin Kizi, koji će se emitovati na TV ekranima Show TV-a svakog radnog dana počev od ponedeljka 3. jula, i koji govori o životnoj avanturi devojčice po imenu Melisa Čelik, koja je kao beba ostala bez majke i oca i odrastala u sirotištu.

U novoj promociji koja je objavljena, čini se da je Melisa, koja želi da ostane u Zelenoj dolini, jaka, vesela, puna nade, devojčica koja se bori.

Beren Gokyildiz u glavnoj ulozi

Dok priča o svakom liku budi radoznalost, publiku čeka emotivna i avanturistička priča u ovoj novoj TV seriji.

Dok Murat Senyoy i Cagil Nurhak Aydogdu sede u rediteljskoj fotelji TV serije Yesil Vadi’nin Kizi / Devojka iz zelene doline, scenario su napisali Ozge Aras i Serhat Yigit.

Uspešno ime mlade generacije, Beren Gokyildiz u ovoj seriji prate uspešni glumci kao što su Sezin Bozaci, Onur Dikmen, Ozgur Ozberk, Ece Gurer i Hande Sarisoy.

NOVO - Lepa prilika za fanove turske serije Kurulus Osman

By: TV Exposed